08-02-2013

Nieuwe associates bij Qhuba

Deel dit bericht

Winfried Scheulderman, oud-Solution Architect bij Innovation District, en Willem Groven, oud-CFO bij onder andere Planon, Humares en McAfee, zijn vanaf januari associate bij Qhuba.

 Scheulderman is al gestart met zijn nieuwe opdracht als Lead Enterprise Architect bij Global Collect. Binnen Qhuba zal hij in de rol van Lead Enterprise Architect Qhuba-klanten in de payment services industry ondersteunen. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de informatietechnologie. Hij heeft zich daarbij onder meer beziggehouden met security, systeemintegratie, architectuur, requirementsanalyse en auditing.
Willem Groven zal zich inzetten bij Qhuba voor de nieuwe dienst, ‘Call-a-CFO®’. Qhuba heeft deze dienst opgezet voor groeiende organisaties aan de top van het midden- en kleinbedrijf, die snel behoefte hebben aan extra bestuurlijke kennis en vaardigheden voor specifieke finance-vraagstukken. De uitdaging is om die expertise voor een korte periode tegen een redelijke prijs in te huren.
Willem Groven heeft ervaring als algemeen directeur, CFO en als manager van (inter)nationale groepen. In zijn carriere heeft hij altijd gewerkt aan het doorontwikkelen van organisaties in effectiviteit en efficiency en was hij altijd ook verantwoordelijk voor andere supporting functies, zoals HR, ICT, Legal, Gebouwbeheer en Inkoop. Zijn specialisatie is de (her)structurering van business en support processen en systemen, ontwikkeling van shared service centers,
 
Qhuba, the Strategy Execution Network, is een snel groeiende netwerkorganisatie. Met meer dan 60 Partners en Associates richt Qhuba zich op het ondersteunen van bedrijven die hun strategieën succesvol willen implementeren. Het portfolio van Qhuba centreert zich rond de disciplines strategy, Technology, HR, e-Commerce en Finance.

Company:

Qhuba

Partners