21-02-2013

Esize lanceert BI-software

Deel dit bericht

Esize introduceert een nieuwe generatie Business Intelligence (BI)-software, die organisaties inzicht kan bieden in actuele stuurinformatie aan de hand van interactieve dashboards. Of het nu gaat om inkooporders, contracten, leveranciers of facturen. Met Esize Spend Intelligence kunnen gebruikers data uit het Esize inkoopplatform beschikbaar stellen en beoordelen, associatief zoeken en antwoorden op bedrijfskritische vragen visualiseren en analyseren. De oplossing draait online en is 24 uur per dag toegankelijk, via desktop, tablet of smartphone.

 De oplossing maakt gebruik van een unieke associatietechnologie, die in het geheugen wordt uitgevoerd. Dit maakt het eenvoudiger om ingewikkelde analyses in te zetten, te gebruiken en te onderhouden. 
Esize Spend Intelligence maakt gebruik van QlikView Enterprise Edition Server-technologie. Dit maakt het mogelijk om met grotere groepen gebruikers te werken. De software zorgt voor veilige distributie van dashboards naar eindgebruikers via windows client, webclient en mobiele apparaten. Een eindgebruiker kan eigen objecten aanmaken op een standaard beschikbaar document en deze op elk gewenst moment delen met collega’s, klanten of partners. De QlikView Publisher-module zorgt dat organisaties volledige controle houden over de distributie van de applicaties en rapporten. Het verversen van data verloopt automatisch en de module zorgt bovendien voor distributie van applicaties en rapporten.

Company:

Qlikview, Esize

Partners