15-08-2015

Yellowfin maakt gratis cloud BI mogelijk via Azure

Deel dit bericht

Global Business Intelligence en Analytics leverancier Yellowfin levert een gratis applicatie waarmee bedrijven kunnen beginnen met BI in de cloud via de Azure Marketplace (onder de gebruiksrechten van Azure). Binnen een paar muisklikken kunnen gebruikers een BI omgeving voor hun organisatie inrichten, inclusief een gratis abonnement voor 3 gebruikers voor een periode van 12 maanden. Na de twaalf maanden, of als er meer gebruikers nodig zijn, kunnen organisaties upgraden naar een betaalde versie en additionele licenties kopen via Yellowfin.

Glen Rabie, CEO van Yellowfin zegt dat Yellowfin op Azure organisaties van elk formaat, en gebruikers van elk type gemakkelijk toegang hebben tot BI op bedrijfsniveau. "We zagen een sterke stijging van klanten en partners die Yellowfin op cloud-basis willen implementeren en aanbieden aan klanten op Azure. Door samen te werken met Microsoft en een officiële aabieding van Yellowfin op Azure, kunnen we toegang geven tot aspecten waar mensen het meest aan hebben."

De cloud BI oplossing van Yellowfin werd door de Business Applications Research Center's (BARCThe BI Survey 14 - het grootste interviewonderzoek onder BI gebruikers over de hele wereld - het beste gewaardeerd op het gebied van onder andere cloud BI, innovatie en prijs-kwaliteit verhouding. Voor de derde keer dat jaar was Yellowfin de best beoordeelde cloud BI oplossing.

Klik hier voor meer informatie over de Yellowfin applicatie op Azure.

Klik hier om te beginnen met Yellowfin op Azure.

Partners