04-08-2015

SaasNow voegt Visual Statistics toe aan cloud-portfolio

Deel dit bericht

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service BI & business analytics software, breidt zijn portfolio uit met SAS Visual Statistics. Met deze toevoeging aan de SaasNow cloud-suite hebben gebruikers toegang tot meerdere analyse-toepassingen waardoor zij op een snellere en flexibele manier inzichten kunnen halen uit hun data.

SAS Visual Statistics biedt interactieve data-exploratie en maakt het eenvoudig  voorspellende modellen te bouwen en aan te passen, zonder dat kennis van coderen vereist is. Daarmee kan snel het potentiële resultaat van nieuwe ideeën worden getoetst. Ook stellen de modellen professionals in staat problemen te identificeren en op te lossen en kansen te ontdekken. Op basis van die inzichten kan men sneller de juiste beslissingen nemen.  

Complete oplossing
Door Visual Statistics naast SAS Visual Analytics te integreren in het SaasNow cloud-portfolio, wordt organisaties een aantrekkelijke en complete oplossing geboden. Volgens de leverancier kunnen zij hiermee binnen een half uur op iedere locatie, zonder hoge instapkosten, aan de slag met analytics. Bovendien kunnen toepassingen binnen SaasNow flexibel op abonnementsbasis worden afgenomen en per maand worden betaald en opgezegd.


SaasNow is ontwikkeld vanuit de filosofie dat ook kleinere ondernemingen gebruik moeten kunnen maken van hoogwaardige analytics. Gerben van Leeuwen, algemeen directeur van SaasNow: “Met ontwikkelingen als digitalisering en the Internet of Things wordt ieder bedrijf geconfronteerd met big data. Met deze uitbreiding van ons SaasNow-portfolio faciliteren we hen maximaal om deze data om te zetten in waardevolle inzichten waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden van hun concurrent. Naast SAS Visual Statistics kijken we ook naar het toevoegen van andere SAS analytics-oplossingen aan SaasNow zodat klanten hun data voor meerdere disciplines kunnen benutten.”

 

Tags:

Analytics, SaaS

Company:

SaasNow, SAS

Partners