SAS Forum Nederland op 6 oktober
(06-10-2015)

Deel dit bericht

Op 6 oktober vindt het grootste business analytics congres van Nederland plaats: SAS Forum. Het thema dit jaar is ‘Accelerate Innovation'. We leven in een tijdperk waarin alle ingrediënten voor succes aanwezig zijn: een oneindige hoeveelheid data, krachtige analytics en schaalbare technologie. Tijdens het SAS Forum horen bezoekers hoe ze deze zaken kunnen inzetten om sneller te innoveren.

Michael van Praag keynote
De eerste keynote van het congres is inmiddels bekendgemaakt: Michael van Praag. Hij deelt onder meer lessen uit zijn ervaring als bondsvoorzitter en bestuurslid van de UEFA en voorzitter van AFC Ajax en de KNVB.Verder worden op deze editie van SAS Forum alle vragen en uitdagingen besproken waarmee organisaties geconfronteerd worden bij het benutten van data. Zo komt aan de orde hoe technologie kan worden gemoderniseerd, wat de alternatieven zijn en hoe analytics helpt concurrenten voor te blijven. Bovendien wordt ingegaan op misschien wel de belangrijkste vraag: hoe maakt analytics echte innovatie mogelijk?

Best practices
SAS Forum biedt ook gelegenheid te leren van best practices van organisaties als Q-Park, Euramax, DirectPay, Achmea, ING en het OLVG (Onze Lieve Vrouwe Gasthuis). Daarnaast kunnen SAS Talks worden bijgewoond. Dit zijn korte sessies waarin experts volgens het principe van TED Talks, ingaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van analytics en innovatie.

Inschrijven voor SAS Forum kan hier.

Partners