08-07-2015

SAS en Amsio bieden Business Intelligence cloud oplossing Saas Now in 119 landen

Deel dit bericht

SAS, specialist in Business Analytics en Amsio, leverancier van cloud en managed services, hebben de beschikbaarheid van hun nieuwe Business Intelligence cloud-oplossing Saas Now uitebreid met naar 119 landen. Er zijn 36 nieuwe landen erbij gekomen.

SaaS Now is een self service BI-toepassing stelt de functionaliteit van SAS Visual Analytics beschikbaar via de cloud en is speciaal ontworpen voor het middenbedrijf. Saas Now biedt een simpele en kosteneffectieve manier om de kracht van BI te ervaren. Met Saas Now zijn rapportages binnen een dag beschikbaar op een iPad. Daarmee is het een perfecte oplossing voor organisaties die met datavisualisatie en analytics sneller tot betere beslissingen willen komen.

Met Saas Now spelen SAS en Amsio in op de groeiende vraag naar self service analytics die altijd en overal beschikbaar is. De toepassing is sterk intuïtief waardoor business professionals zelf ad hoc data kunnen onderzoeken. Zij hebben via de cloud overal direct toegang tot visueel gepresenteerde inzichten.

Saas Now biedt veel flexibiliteit en is na aanvraag binnen één werkdag beschikbaar en per maand opzegbaar. Dit betekent dat bedrijven niet gehinderd worden door lange implementatietrajecten. Het aanvragen van Saas Now is net zo eenvoudig als het aanmaken van een e-mailaccount; gebruikers kunnen vrijwel direct aan de slag. Saas Now wordt bovendien per maand gefactureerd en is maandelijks opzegbaar waardoor vooraf geen grote investering is vereist.

Witold Kepinski

Partners