19-08-2013

Dirk Verweij wordt Sales Director Information Builders Benelux

Deel dit bericht


Information Builders, speler op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, heeft Dirk Verweij (foto)gepromoveerd tot Sales Director Benelux.

Met Pieter Dekker en Ed Mulder zijn twee zwaargewichten aangetrokken om de sales activiteiten vanuit het kantoor in Amstelveen te versterken.Dirk Verweij Dirk Verweij (1969) is een veteraan in de wereld van enterprise software. In 2004 maakte hij van Cognos de overstap naar Information Builders Benelux waar hij senior account director werd voor de gehele Information Builders propositie. Sinds kort is hij als Sales Director verantwoordelijk voor de salesactiviteiten in de Benelux. Hij volgt Dennis Bartels op, die al eerder het Europese hoofdkantoor onder zijn hoede heeft gekregen.

Verweij: “We weten dat het gros van de bedrijven en instellingen grote uitdagingen heeft, zodra men alle data en informatie die in de loop der jaren is vastgelegd, wil aanwenden ter ondersteuning van nieuwe business modellen, betere dienstverlening aan klanten of anderszins de concurrentiepositie wenst te verbeteren. Soms staat de data op een oud systeem in een legacy database. Een andere keer is het een modern, maar moeilijk te benaderen ERP systeem. En dit moet vaak worden gecombineerd met de content van electronische berichten uit de supply chain of met social media content. Wij zien een grote vraag naar onze producten en oplossingen. Om die reden zijn we aan het uitbreiden.”


Partners