15-07-2014

MicroStrategy BI-productlijn integreert met Microsoft Office

Deel dit bericht


MicroStrategy, specialist op het gebied van enterprise software platforms, heeft zijn producten opnieuw ingedeeld en zegt zo een eenvoudiger en overzichtelijk productaanbod te leveren. MicroStrategy biedt bestaande klanten gratis upgrades naar de premium-mogelijkheden van de nieuwe productindeling.

In de nieuwe productstructuur, heeft MicroStrategy de volledige feature set, eerder verdeeld in 21 afzonderlijke producten, teruggebracht tot vier pakketten met tools zoals datafederatie, write-back , closed-loop analyse en geautomatiseerde distributie van rapporten. Verder zijn er voor eindgebruikers desgewenst volledige authoring mogelijkheden en integratie met Microsoft Office mogelijk.

Self-service 

Systeemarchitecten krijgen mogelijkheid om upgrades, migraties en data loads te beheren, evenals gratis server beheer en monitoring functies. Binnen de vier productlijnen zullen de klanten de beschikking hebben over alle soorten analytics (self-service, dashboards, geavanceerde analyses) over elke interface (web, mobiel, pdf, e-mail rapportages) op een Big Data-schaal en op een geautomatiseerd platform.

De nieuwe packaging richt zich op de rollen van gebruikers binnen een onderneming. MicroStrategy Server is voor alle gebruikersrollen. Het omvat een uitgeruste server infrastructuur ontworpen voor aansluiting op meerdere gegevensbronnen, ondersteunt alle belangrijke analytische stijlen van rapportdistributie tot informatiegestuurde apps, tot self-service data discovery en is schaalbaar tot honderdduizenden gebruikers. Het omvat ook de beheer- en monitoring tools die nodig om implementaties effectief en efficiënt te beheren.

Android 

MicroStrategy Web stelt zakelijke gebruikers in staat analytics te gebruiken en te ontwerpen via een intuïtieve webinterface. Business analisten kunnen MicroStrategy Web gebruiken om te profiteren van de all-inclusive set aan self-service analytische capaciteiten. MicroStrategy Mobile, een interface voor Apple iOS en Android, is een manier om analyses en informatiegestuurde applicaties mobiel te maken voor de steeds mobielere medewerker. MicroStrategy Architect biedt ontwikkelaars een uitgebreide set ontwikkeling, implementatie en migratie-tools, nodig om de applicatie-ontwikkeling levenscyclus efficiënt te beheren.

Deze vier producten worden aangevuld door MicroStrategy Analytics Desktop. MicroStrategy Analytics Desktop is een gratis self-service business analytics tool, ontworpen om elke individuele gebruiker in staat te stellen diep inzicht te krijgen in de eigen gegevens door het zelf eenvoudig creëren van visualisaties en dashboards, aldus MicroStrategy.
 
WK
 

Partners