25-06-2014

Ciber wordt reseller van Tableau datavisualisatie-software

Deel dit bericht


Ciber is door Tableau Software, wereldwijde aanbieder van gebruiksvriendelijke business analytics-software, benoemd tot Reseller Partner Bronze. De samenwerking stelt het ICT-consultancybedrijf in staat om producten van Tableau Software aan te bieden aan klanten in de Benelux, zo meldt Norbert Maijoor, Principal Consultant bij Ciber Nederland.

De data analyse-producten van Tableau Software zijn direct te koppelen aan alle bekende datawarehouses en databases in de markt. Klanten van Ciber die beschikken over traditionele BI-oplossingen kunnen hierdoor hun data visualiseren en analyseren met Tableau Software.

Tableau Software biedt verschillende soorten analytics-software, waaronder Tableau Server en Tableau Online.  “Tableau Software is te integreren met verschillende BI-oplossingen in de markt doordat de oplossingen direct te verbinden zijn met veel verschillende databronnen”, zegt Rynhardt van Heerden, Channel Manager bij Tableau Software. “Ciber heeft een groot SAP-klantenportfolio en beschikt bovendien over goede consultants die veel ervaring hebben met alle belangrijke BI-oplossingen in de markt. Ciber helpt organisaties het maximale uit hun investeringen te halen door Tableau Software toe te voegen aan hun analytics-aanpak.”

Door: Witold Kepinski

 

Partners