13-06-2014

Atos-dochter start cloud-dienst Canopy Cloud Fabric met Pivotal CF technologie

Deel dit bericht


Canopy - de Atos-cloud die gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie - lanceert de cloud-dienst Canopy Cloud Fabric. Deze nieuwe service biedt Pivotal CF - een Enterprise PaaS van Cloud Foundry - as-a-service aan. Canopy is een joint venture van EMC, VMware en Atos.

Deze uitbreiding is onderdeel van de tweede tranche van het platform voor digitaal ondernemen van Canopy. De nieuwe cloud service wordt volledig ondersteund en beheerd op basis van service level agreements. Organisaties beschikken daarnaast over een ruime keuze op het gebied van termijn, locatie, hosting en prijsmodellen. Bovendien breidt Canopy haar Cloud Fabric-oplossing uit met diensten op het gebied van consulting, customizing en softwareontwikkeling om bedrijven te ondersteunen bij de adoptie van Platform-as-a-Service (PaaS).

Canopy en Pivotal maken daarnaast bekend dat Canopy zich als Silver-lid aansluit bij de Cloud Foundry Foundation. Hiermee draagt zij bij aan de totstandkoming van een open ecosysteem voor het bevorderen van de groei en ontwikkeling van een flexibel, gebruiksvriendelijk en open Platform-as-a-Service voor bedrijven, zo beweert Canopy.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Cloud

Partners