18-04-2014

Data science specialist CMNTY is samenwerking aangegaan met O2MC

Deel dit bericht

 

CMNTY, specialist in research community platforms, is een exclusieve strategische samenwerking aangegaan met O2MC, leverancier van een self-service web computing platform voor developers, klanten en partners.

De samenwerking begon in eerste instantie met de ontwikkeling van de Emotion Engine,, een module die de emotie in berichten volautomatisch analyseert en onder andere ingezet wordt bij internationale onderzoeken van TNS NIPO.

Het strategische samenwerken van CMNTY en O2MC is erop gericht om nieuwe digitale mogelijkheden beschikbaar te maken voor managers van online communities. “Marketeers staan tegenwoordig dagelijks in contact met hun klanten en doelgroep via communities en social media”, stelt Maxim Schram, CEO van CMNTY. “Deze kanalen bieden uitgebreide mogelijkheden voor directe communicatie over en weer. Wij willen nieuwe manieren om die interactie te verbeteren en te stimuleren zo snel en goed mogelijk beschikbaar maken voor onze klanten. Data Science biedt heel mooie kansen hiervoor en daarom zijn we erg blij om structureel en exclusief te kunnen samenwerken met O2MC, expert op dit gebied.”

Door: Witold Kepinski

 

Partners