22-01-2014

Business & Decision breidt aanbod uit met SAS Visual Analytics

Deel dit bericht

 

Business & Decision, adviesbureau op het gebied van informatievraagstukken en SAS, specialist op het gebied van Business Analytics, breiden hun samenwerking uit. Business & Decision voegt aan haar SAS-portfolio ook SAS Visual Analytics toe. Hiermee biedt Business & Decision analytics software aan business professionals zonder dat deze een beroep hoeft te doen op de IT-afdeling. Voor SAS betekent de uitbreiding van de samenwerking een volgende stap in het uitbouwen van het partnernetwerk voor SAS Visual Analytics.

Lotte van Lidth de Jeude (foto), Managing Director bij Business & Decision: “Voor bedrijven is het essentieel dat zij snel kunnen inspelen op de veranderende marktsituatie. We zien daarbij een duidelijke vraag naar flexibele systemen die nog vandaag antwoord kunnen geven op belangrijke vragen. Met SAS Visual Analytics kunnen business professionals zelf verschillende hypotheses toetsen zonder te hoeven wachten op rapporten die normaliter met behulp van zware platformen door de IT-afdeling worden gegenereerd.”

Self-service

SAS Visual Analytics is gericht op self-service, aldus Van Lidth de Jeude: "Business professionals die ad hoc data op verschillende manieren willen onderzoeken, kunnen dit nu eenvoudig zelf doen. Zij hebben direct toegang tot à la minute gegenereerde visueel gepresenteerde inzichten via desktop of mobiel op een smartphone of tablet. SAS Visual Analytics is een laagdrempelige oplossing voor organisaties die met datavisualisatie en analytics sneller tot betere beslissingen willen komen."

Door: Witold Kepinski

 

Partners