30-12-2013

Insight Technology Show

Deel dit bericht


Wilt u de mogelijkheid hebben om in contact te komen met 's werelds meest toonaangevende leveranciers op het gebied van hardware, software en IT-diensten? Kom dan 20 maart 2014 naar de Passengers Terminal Amsterdam voor de Insight Technology Show! Hét platform waar IT-technologie samenkomt op één dag onder één dak.

2013, het introductiejaar van de Insight Technology Show, werd bezocht door meer dan 500 bezoekers die toegang hadden tot 60 IT-fabrikanten. Ze werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware, software en IT-diensten en konden leren over belangrijke thema’s als cloud en mobility tijdens hoogwaardige keynotes en kennissessies van IT-experts.

De Technology Show van 2014 belooft nog groter te worden dan het event van 2013. Naar verwachting ontvangt Insight 800 IT-professionals in de Passenger Terminal Amsterdam. Partners als Microsoft, HP, Citrix en Cisco hebben reeds toegezegd om als exposant aanwezig te zijn op deze beurs.

Met een kwalitatief hoogwaardig programma zal de focus liggen op de ‘Nexus of Forces’ (cloud, mobility, information en social media) en hoe deze trends gezamenlijk tot zakelijke kansen kunnen leiden.

De Insight Technology Show is gericht op eindgebruikers, van systeembeheerders tot CIO's. Bent u verantwoordelijk voor ICT of werkzaam als IT-professional binnen uw organisatie? Dan mag u dit IT-evenement niet missen!

>> meer

 

Partners