06-12-2013

Data Warehousing & Business Intelligence Summit

Deel dit bericht


Unieke tweedaagse Masterclass met Claudia Imhoff, Rick van der Lans, 
Mike Ferguson, en Colin White


April 2-3, 2014 

De afgelopen decennia lag de focus van datawarehousing en business intelligence vooral op rapportages over transacties en gebeurtenissen uit het verleden. Deze focus is drastisch aan het verschuiven. Naast de standaard- en ad-hoc rapportages verwacht men van BI-omgevingen analysemogelijkheden die aangeven wat er gaat gebeuren. Organisaties hebben nog een lange weg te gaan op het gebied van Analytics, Big Data en het bewerkstelligen van Agile BI systemen.

Het invoeren van deze concepten is geen kwestie van eenvoudigweg installeren van een nieuw product. Het vereist nogal wat, zoals het herontwerpen van bestaande datawarehouse architecturen, inzetten van nieuwe opslagmethoden als NoSQL, Hadoop en in-memory technieken, alsmede complex event processing. Maar ook het uitvoeren van organisatorische veranderingen, het upgraden naar real-time integratie en embedded analytics. Deze reeks van verbeteringen zullen zeker ook hun eisen stellen aan data-integratie in een sterk gedistribueerd landschap.

Tijdens deze unieke Summit op het gebied van Business Intelligence en Datawarehousing zullen vier internationale, onafhankelijke BI analisten en thought leaders op dit terrein hun visie op BI presenteren. Zij zullen u leiden door het technologisch labyrint en daarbij de impact op uw organisatie toelichten. Allen zijn gerenommeerd spreker en kunnen bogen op een enorme dosis ervaring in BI projecten en het adviseren van organisaties op zowel bestuursniveau als technisch niveau inzake hun dw&bi strategie. 

Enkele onderwerpen die deze twee dagen aan bod zullen komen:
• Hoe draagt Big Data bij aan de verbetering van analysemogelijkheden van organisaties?
• Nieuwe technologie voor het ontwikkelen van agile BI systemen
• Het hoe en waarom van Real Time Operational Intelligence
• De invloed van Data Science op de bedrijfsvoering van uw organisatie
• Hoe Enterprise Data Integration helpt om uw labyrint van gegevens in kaart te brengen
• Hoe integreert u Hadoop en NoSQL met uw bestaande datawarehouse architectuur?

Bekijk het complete programma en registreer snel om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

 

Partners