26-11-2013

Information Builders introduceert InfoApps

Deel dit bericht


Information Builders, leverancier van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, lanceert InfoApps, een self-service BI-oplossing voor het creëren van interactieve, business-gerichte applicaties die vanuit een ‘app store’ worden verspreid. 

De InfoApps draaien op desktops, laptops en mobiele apparatuur. Ze zijn speciaal ontworpen om specifieke bedrijfsvraagstukken op te lossen en om snellere en meer accurate besluitvorming mogelijk te maken.

De InfoApps-benadering elimineert het doen van aannames en giswerk, en vermindert in belangrijke mate de afhankelijkheid van IT. Nadat de InfoApps door ontwikkelaars of power-users zijn gecreëerd, is iedereen in de organisatie in staat de informatie te bevragen, eigen dashboards te maken en de data toe te snijden op de persoonlijke behoefte. Gedeeld met klanten, partners en andere externe stakeholders, vergroten deze doel-specifieke apps samenwerking en concurrentievoordeel alsmede klanttevredenheid en loyaliteit, zonder dat training nodig is. Bovendien helpt de technologie kostenbesparingen te realiseren als de InfoApps aan partners en leveranciers worden gegeven om de inspanningen onderling op elkaar af te stemmen. Verder verschaffen de InfoApps een raamwerk voor het vinden van nieuwe inkomstenbronnen omdat ondernemingen nieuwe manieren krijgen om hun bestaande data te gelde te maken door externe partijen toegang te geven tot hun voorzieningen voor BI en analytics.

Gerald Cohen (foto), president en CEO van Information Builders. “InfoApps geven next-generation, self-service BI aan de massa. Een veel grotere groep van interne en externe gebruikers profiteert daardoor van inzicht uit rapportages en analyses, waar ze voorheen niet over konden beschikken. Information Builders is erop gespitst onze klanten uit te rusten met het nieuwste in BI-technologie. Het is geweldig om in de voorhoede te staan van deze revolutionaire nieuwe trend in het delen van informatie, samenwerking en business improvement.”


Partners