21-11-2013

Avnet gaat IBM trainingen aanbieden in België en Nederland

Deel dit bericht


Avnet Technology Solutions, distributeur van IT-oplossingen, luidt de tweede fase in van zijn rol als IBM Global Training Provider en gaat IBM-trainingen aanbieden in België en Nederland.

In juli werd Avnet Technology Solutions door IBM verkozen tot IBM Global Training Provider. In zijn nieuwe rol is Avnet in staat om het wereldwijde netwerk van resellers en eindgebruikers uitgebreide trainingprogramma’s aan te bieden die hun competenties en kennis met betrekking tot het complete producten- en dienstenaanbod van IBM vergroten.

Peter Lezeman (foto), Sales Director Benelux bij Avnet Technology Solutions: “Onze status als IBM Global Training Provider helpt bij het verwezenlijken van onze lange termijn strategische doelstellingen door de verbetering van onze IBM-expertise en –portfolio. Omdat een onbetwiste leider binnen de ICT-sector ons aanmerkt als betrouwbare aanbieder van wereldwijde trainingen kunnen wij ons aanbod van Avnet Services verder uitbreiden. En belangrijker nog: het bevordert de kennisoverdracht, zodat onze partners en resellers hun bedrijfsactiviteiten kunnen uitbouwen en effectiever kunnen inspringen op de zakelijke uitdagingen van hun klanten.” Bob McDonald, vicepresident IBM Training vervolgt: “Met zijn bewezen track record in wereldwijde trainingen en zijn uitgebreide dienstenaanbod helpt Avnet onze klanten met het opbouwen, op peil houden en optimaliseren van hun kennis, vaardigheden en expertise rond de geavanceerde oplossingen van IBM voor mobiliteit, cloud computing, analytics en social business.”

Als IBM Global Training Provider stelt Avnet zijn complete aanbod van meer dan 2500 IBM-trainingen beschikbaar aan medewerkers, resellers, partners en klanten van IBM in alle delen van de wereld. Voor trainingen kunnen zij rechtstreeks een beroep doen op Avnet of zijn wereldwijde netwerk van ervaren IBM Training Partners.

Door: Witold Kepinski


Tags:

Distributie

Partners