07-11-2013

Informatio?n Builders introduceert nieuwe generatie Interactiv?e eStatement?s

Deel dit bericht


Information Builders, leverancier op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, lanceert next-generation interactiveeStatements, die de mogelijkheden van klanten van financiële instellingen uitbreiden om hun financiën, transacties en uitgaven te zien, te analyseren en te managen, gewoon vanuit hun maandelijkse of driemaandelijkse financiële overzichten.

Financiële dienstverleners verstrekken maandelijks of eens per kwartaal een overzicht om hun klanten te informeren over hun bankrekeningen, credit cards, hypotheken en beleggingen. Deze informatie wordt vanouds gecommuniceerd op basis van papieren overzichten of statische digitale documenten. Deze overzichten verschaffen weliswaar een samenvatting van de balans en details van transacties, maar verder geen mogelijkheden om de gepresenteerde data te bevragen, te visualiseren of te analyseren. Information Builders’ interactieve eStatements maken een einde aan dit eenrichtingsverkeer. Zij stimuleren banken en andere financiële dienstverleners om in het belang van hun klanten van papieren en statische rapportages over te stappen op dynamische, gepersonaliseerde en interactieve overzichten.

De oplossing stelt klanten in staat om de activiteiten op hun rekening samen te vatten, te visualiseren, te filteren en te onderzoeken. Daardoor kunnen ze beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun beleggingen en investeringen. Deze interactieve en boeiende ervaring vergroot de klanttevredenheid en stimuleert de adoptie van papierloze overzichten, waardoor organisaties in staat zijn de kosten te elimineren die voortkomen uit het printen en verzenden van papieren afschriften. Information Builders’ interactieve eStatements bedienen ook de mobiele gebruiker, zodat klanten in staat zijn om eenvoudig een bestaande mobiele app in te pluggen en een naadloze werking te realiseren zonder dat radicale veranderingen of upgrades nodig zijn.

De eStatements hebben wachtwoordbescherming. Zij kunnen worden opgeslagen op een mobiel apparaat, laptop of computer zonder verlies aan interactiviteit. Dit geeft gebruikers meer flexibiliteit, wendbaarheid en gebruiksgemak – ook als ze niet op het internet zijn aangesloten. “Klanten vinden het prettig als ze online bij hun investeringen kunnen,” zegt Jaco Aardoom, managing director van Hof Hoorneman Bankers NV. “Toen we begonnen met de ontwikkeling van onze nieuwe online applicatie voor beleggingsklanten, kwamen we er al snel achter dat het WebFOCUS platform van Information Builders de beste keuze was.”

Partners