30-09-2013

HP Enterprise Services lanceert nieuwe cloud-gebaseerde analytics

Deel dit bericht


HP kondigt nieuwe cloud-gebaseerde analytics aan als een dienst die is gebaseerd op HP's HAVEn Big Data analytics platform. Dit helpt klanten zakelijke problemen op te lossen en nieuwe omzetkansen te creëren, aldus HP. 

Door gebruik te maken van HP HAVEn kunnen klanten volgens HP effectiever analyseren en waarde ontlenen uit hun informatie zoals het verhogen van de omzet met gerichte klantaanbiedingen, het verbeteren van de prestatie van de productketen en het ontdekken van fraude of veiligheidsrisico’s.

HP Enterprise Services levert ‘end-to-end’ Big Data en analytische oplossingen om informatie actiegericht te maken voor klanten in de belangrijke domeinen en sectoren. Oplossingen omvatten: Customer Intelligence, Supply Chain and Operations en Sensor Data Analytics in industrieën zoals Communicatie, Media en Entertainment, Consumer Goods, Retail, Travel and Transportation en de Publieke Sector.

Hadoop
HP HAVEn stelt organisaties in staat om next-generation applicaties en oplossingen te maken om geld te verdienen met big data. HP HAVEn combineert technologieën, waaronderHP Autonomy IDOL, HP Vertica Analytics Platform, HP ArcSight Security Event Manager enHP ArcSight Logger, evenals de belangrijkste initiatieven uit de industrie zoals Hadoop.

HAVEn
Als een van de eerste gebruikers van de HP HAVEn platform, dat HP Enterprise Services inzette als een onderdeel van het Big Data Discovery Experience als een dienstaanbieding, kunnen klanten testen en de waarde bepalen van hun nieuw te gebruiken casussen en “big data” data, voor het maken van een grote investering. Als onderdeel van de HP Big Data Discovery Experience zijn klanten in staat om snel uitdagingen te introduceren, HP data specialisten te benaderen en snel oplossingen te ontwikkelen die ingezet kunnen worden op locatie of in de cloud.


Partners