25-09-2013

MicroStrategy 9 BI-platform gecertificeerd voor integratie met SAP HANA

Deel dit bericht


MicroStrategy, speler op het gebied van enterprise software platforms, kondigt aan dat het MicroStrategy 9 BI-platform door het SAP Integratie en Certificering Centrum (SAP ICC) is gecertificeerd.

Hierdoor kan het MicroStrategy 9 BI-platform worden geïntegreerd met het SAP HANA-platform. "Klanten van MicroStrategy, zoals Adobe en Adidas, combineren nu de hoge snelheden van SAP HANA met MicroStrategy's visualisatiemogelijkheden om analytische applicaties te bouwen. Dankzij deze integratie kunnen zakelijke gebruikers data snel en gemakkelijk in SAP HANA omzetten in visueel inzichtelijke dashboards, rapporten en data discovery applicaties. Bedrijven kunnen de zakelijke waarde van big data ontsluiten met behulp van data visualisatie, maatwerkrapportages en interactieve dashboard mogelijkheden van het MicroStrategy BI-platform", aldus de twee partners
 
SAP PartnerEdge programma
Daarnaast is MicroStrategy als een SAP-softwareoplossing en -technologiepartner toegetreden tot het SAP PartnerEdge programma. Via dit programma werken partners nauw samen met SAP om de technische integratie van hun oplossingen met SAP-software te ontwikkelen en certificeren. Geïntegreerde partnertoepassingen vormen een aanvulling op SAP-oplossingen, waardoor wederzijdse klanten goede resultaten kunnen behalen.

Door: Witold Kepinski  


Partners