19-09-2013

QlikTech organiseert 9 oktober Business Discovery World Tour 2013

Deel dit bericht


QlikTech, specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence (BI), organiseert op woensdag 9 oktober de Business Discovery World Tour 2013.

Nederland is het eerste land waar QlikTech Natural Analytics presenteert − haar nieuwe visie op BI. Volgens deze visie kunnen mensen veel meer gaan werken op de manier zoals ze denken en wordt er uitgegaan van hun natuurlijke nieuwsgierigheid. QlikTech verandert hiermee opnieuw de wereld van BI. James Richardson, voorheen Research Director bij Gartner, nu Senior Director Global Product Marketing bij QlikTech, zal Natural Analytics in een keynote toelichten. Lars Björk, CEO van QlikTech, zal spreken over de invloed die de huidige economie en de ontwikkeling van technologie heeft op organisaties.

Daarnaast zal Dan Sommers, Principal Research Analyst bij Gartner, als gastspreker ingaan op de toekomst van BI en hoe het BI-landschap aan het veranderen is. “Als pionier op het gebied van BI en bedenker van Business Discovery zijn we er trots op om de BI-wereld met Natural Analytics opnieuw te laten schudden. Ons uitgangspunt is niet meer de consumerization van IT, wij gaan een stap verder met de humanization van IT. Men moet veel meer kunnen werken, analyseren en beslissingen nemen op een manier die past bij het natuurlijke denkproces van de mens”, aldus Vincent Peters, RVP & MD Benelux, Eastern Europe, Russia & CIS en MEA bij QlikTech.

QlikTech brengt met de Business Discovery World Tour iedereen met interesse voor Business Intelligence bij elkaar. Bezoekers zullen voor het eerst kennismaken met Natural Analytics en ontdekken hoe zij sneller vragen kunnen beantwoorden, makkelijker kunnen samenwerken en betere beslissingen kunnen nemen.

Programma:
09.30 uur Opening Vincent Peters, QlikTech
09.45 uur Changes Impacting the BI Industry: Adapt or Die Lars Börk
10.05 uur Natural Analytics and QlikView. NextJames Richardson, QlikTech
10.50 uur Executive keynote Wim Schepers, Deloitte
11.10 uur Analyst keynote Dan Sommer, Gartner
11.50 uur Closing Vincent Peters & Lars Björk, QlikTech
12.00 uur Lunch en Expo
13.00 uur Start breakout-sessies en opening van de Expo Branchespecifieke sessies, technologische diepgang, best practices van klanten en partners, QlikView App Design en QlikView voor Marketing, Sales, Finance & HR professionals
16.20 uur Break en Expo
16.30 uur Interactief panel met experts en klanten
17.30 uur Netwerkborrel

Aanmelden en locatie
Het seminar is gratis toegankelijk en vindt plaats op woensdag 9 oktober van 9.30 tot 17.30 uur in Het Evoluon, Noord Brabantlaan 1a te Eindhoven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://go.qlikview.com/BDWT13NL.html 

Updates over de Business Discovery World Tour is te volgen via #businessdiscovery



  

Partners