04-07-2013

Information Builders ‘Leader’ in Dresner Advisory Services Wisdom of Crowds BI marktonderzoek

Deel dit bericht


Information Builders, de leider op het gebied van software voor business intelligence (BI) & analytics, informatie-integriteit en integratie, maakt bekend dat het bedrijf voor het vierde opeenvolgende jaar als ‘Leader’ is aangemerkt in het Dresner Advisory Services Wisdom of Crowds® onderzoek naar de Business Intelligence markt.

De 2013-editie van het onderzoek beoordeelt 23 technology vendors in zes marktsegmenten. Information Builders scoort het hoogste in de categorie “Large Established Pure-Play Vendors”, en overtreft zowel de resultaten van de directe peer groupals de overall gemiddelden van alle uitkomsten op het gebied van sales, toegevoegde waarde en support. Ook geven de respondenten Information Builders een perfecte aanbevelingsscore. Verder roemt het rapport Information Builders voor tal van productfunctionaliteiten, zoals gebruiksgemak, schaalbaarheid en compleetheid.

In zijn vierde jaar van verschijning analyseert het Wisdom of Crowds BI-marktonderzoek trends in het gebruik van BI, prioriteiten in de toepassing van technologie, implementatiedoelstellingen en gebruikerssuccessen. De editie van 2013 onderscheidt executive management, finance en operations als de belangrijkste functies voor het drijven van BI, met dashboards, self-service en datavisualisatie onder de topprioriteiten. De respondenten wijzen op tekstanalyse, social media analyse en embedded BI als andere prioriteiten. Zij noemen concurrentievoordeel en het verbeteren van klantenservice onder de motieven voor BI-implementaties.

“Organisaties hebben behoefte aan complete, robuuste BI-tools om de rijkdom aan informatie in de onderneming efficiënt en effectief te managen,” zegt Howard Dresner, oprichter en Chief Research Officer van Dresner Advisory Services. “Tegelijkertijd is het cruciaal dat de leveranciers achter de technologieën voorzien in doorlopende advisering en support om bedrijven te helpen een informatiemanagement-strategie te ontwerpen die tegemoet komt aan hun behoeften.”

“Het 2013 Dresner onderzoek onderstreept dat bedrijven BI nu niet langer zien als een back-office technologie, maar veel meer als een investering die significante financiële en operationele waarde kan opleveren,” zegt Gerald Cohen (foto), president en CEO van Information Builders. “Dit is een voordeel dat Information Builders altijd heeft nagestreefd door onze oplossingen breed toegankelijk, gemakkelijk te gebruiken en aanpasbaar te maken aan de behoeften van elk bedrijf, afdeling en eindgebruiker. Wij zijn vereerd met de voortdurend grote waardering in het Dresner rapport omdat dit onderschrijft dat onze klanten op onze technologie vertrouwen om het maximale rendement te behalen op hun investeringen in informatie.”

Klik hier voor toegang tot de complete Wisdom of Crowds BI Market Study.

 

Partners