10-06-2013

Active Professionals neemt failliet verklaarde Dink Intelligence over

Deel dit bericht


Active Professionals, speler op het gebied van BI-software QlikView en dienstverlener op het gebied van Projectmanagement, Test Consultancy, Performance Management, ICT, Detachering en Afval & Milieu, neemt het failliet verklaarde Dink Intelligence over.

Vanaf 10 juni zet Dink Intelligence BV haar activiteiten voort onder de vlag van Active Professionals. Met deze overname ziet Active Professionals haar omzet naast de voorspelde autonome groei met circa 20 procent stijgen.

ETL en Datawarehousing
Begin 2012 definieerde Active Professionals haar groeidoelstellingen richting 2015. Niet alleen groei in omzet en winst maar ook kwalitatief in aard van de dienstverlening. Met de overname van CBS Solutions in 2012 en de huidige overname van Dink Intelligence maakt Active Professionals grote stappen richting de realisatie van haar gestelde ambities, aldus Gaby Smit (foto), directeur van Active Professionals. “Met de overname heeft Active Professionals haar Business Unit Performance Management uitgebreid met consultants die naast QlikView, ook andere tool ervaring hebben en complementair zijn aan het huidige team. Daarnaast brengen zij kennis en expertise mee op het gebied van ETL/Datawarehousing.”

Detachering
Active Professionals, opgericht in 2005, richt zich met name op business intelligence, afval- en milieu / duurzaamheid, ICT en Finance. In de afgelopen jaren is Active Professionals autonoom gegroeid binnen met name de ICT detachering, QlikView, CRM en afval- en milieuconsultancy. Tot de klantenkring van Active Professionals behoren onder meer Unilever, Ministerie van Justitie, Van Gansewinkel, DB Schenker, DAR Nijmegen, Gemeente Leiden en Rabobank International.

Door: Witold Kepinski

 

Partners