08-06-2013

Informatica introduceert PowerCenter Express

Deel dit bericht


Informatica, aanbieder van data integratie-software, introduceert Informatica PowerCenter Express, een nieuwe downloadbare aanbieding die inspeelt op de data integratie-behoeften op instapniveau van kleine en middelgrote organisaties en afdelingen van grote organisaties.

Aangedreven door de Vibe virtual data machine van Informatica breidt PowerCenter Express het beproefde Informatica PowerCenter-assortiment uit om klanten een duidelijk groeipad voor data integratie aan te bieden, van instapniveau naar bedrijfsbreed niveau, aldus de softwareleverancier.

PowerCenter Express bouwt voort op de data integratie-technologie van Informatica en biedt een oplossing die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van projecten op afdelingsniveau en voor middelgrote ondernemingen. IT-afdelingen kunnen nu deze afdelingsprojecten, die tot nog toe onuitgevoerd bleven, ondersteunen zonder de bedrijfsnormen van de organisatie op te geven. De "Map Once. Deploy Anywhere."-technologie van Vibe biedt een investeringsbescherming voor alle data integratie-behoeften, van instapniveau tot bedrijfsbreed niveau, aldus het Informatica.

PowerCenter Express Personal Edition is gratis voor individuele gebruikers en de Professional Edition zal worden aangeboden in de vorm van een jaarabonnement dat tot vijf gebruikers per server ondersteunt.


Partners