08-05-2013

Basware Analytics biedt grafisch inzicht ter verhoging van de financiële bedrijfsprestaties

Deel dit bericht


Basware, speler op het gebied van Purchase-to-Pay-oplossingen, heeft met Basware Analytics zijn eigen rapportage tool gelanceerd. Met de geavanceerde datavisualisatie kunnen werknemers kosten beter beheren, aldus Basware.

Basware Analytics biedt dashboards die op specifieke functies zijn toegespitst. Wat de taak van de gebruiker ook is, er is een op maat gemaakte configuratie die hem of haar direct bruikbare inzichten verschaft, aldus Basware. Het zegt de jarenlange P2P-ervaring te gebruiken om deze op maat gemaakte dashboards zo te ontwerpen dat ze maximaal benut kunnen worden door CFO’s, Shared Service Centre-managers en overige business leaders die op zoek zijn naar een grondige analyse van hun P2P.

Deze dashboards bestaan onder meer uit:

CFO / CPO Spend Visibility
Business leaders krijgen direct zicht op bestedingen binnen de gehele onderneming. Deze zijn vervolgens onder te verdelen per locatie, categorie, leverancier of organisatie en zijn zichtbaar per periode en naar waarde.

CFO / CPO Vendor Analysis
Business leaders kunnen rationalisatie van leveranciers en onderhandelingsmogelijkheden onderscheiden, dankzij visualisatie van de belangrijkste leveranciers naar bestedingswaarde en volume van de transacties.


Partners