07-05-2013

MicroStrategy brengt BI oplossing versie 9.3.1 uit

Deel dit bericht


MicroStrategy, speler op het gebied van bedrijfssoftware voor mobiele applicaties, business intelligence (BI) en social intelligence, heeft MicroStrategy 9.3.1 uitgebracht, zo meldt Eelco-Jan Boonstra (foto), country manager Benelux van MicroStrategy.

De belangrijkste verbeteringen zijn meer opties voor het onderzoeken van de data en nieuwe mogelijkheden om de visual analytics en insight veilig te delen.
Er is verder betere toegang tot Big Data. Geoptimaliseerde databronconnecties maken het gemakkelijker om toegang te verkrijgen tot het hele ecosysteem van bedrijfsdata en deze data te analyseren, waaronder Hadoop-gebaseerde gegevens.

MicroStrategy 9.3.1 stelt zakelijke gebruikers in staat om snel en gemakkelijk geavanceerde analyses te maken en in te zetten om de besluitvorming te verbeteren. Native mobile apps zorgen vooor verbeterde app-platform mogelijkheden, voor code-vrij ontwikkeling van elke mobiele zakelijke app, aldus de leverancier.

MicroStrategy 9.3.1 kan worden geïnstalleerd en geïmplementeerd on premise, maar is ook verkrijgbaar als een abonnementgebaseerde dienst met MicroStrategy Cloud.

Door: Witold Kepinski


Partners