15-04-2013

Rob Verharen van Oracle naar Microstrategy

Deel dit bericht


Business Intelligence leverancier MicroStrategy heeft Rob Verharen aangesteld als Senior Professional Services Director Noord-Europa.

Het Europese Professional Services team vanMicroStrategy is verheugd dat het Rob Verharen mag verwelkomen als nieuwste lid van het senior management. Verharen (43) zal de Professional Services organisatie in Noord-Europa versterken en daarmee de Consulting- en Educationteams ondersteunen in het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Zweden en de rest van de Scandinavische landen.

Verharen werkte hiervoor bij Oracle, waar hij diverse management- en salesposities bekleedde, zowel bij Licentie- als Professional-Servicesafdelingen. ‘We zijn blij dat we Rob aan ons team hebben toe kunnen voegen.’, zegt Mick Dodge, Senior Director Professional Services N.EMEA bij MicroStrategy. ‘Rob brengt 19 jaar ervaring met zich mee met steeds toenemendeverantwoordelijkheden op het gebied van verkoop en levering van softwarediensten en –licenties en hij zal helpen met het voortzetten van de groei van MicroStrategy in 2013 en daarna.’

Door: Witold Kepinski

Partners