08-04-2013

QlikMarket annonceert 100 partner oplossingen op conferentie in Bahamas

Deel dit bericht


QlikMarket (market.qlikview.com), de online marktplaats van BI & analytics leverancier QlikTech, bevat in een half jaar tijd al meer dan 100 oplossingen en applicaties.

QlikMarket biedt QlikView-connectors, extensions, en op maat gemaakte apps ontwikkeld door OEM-partners, system integrators en technologiepartners. QlikTech lanceerde QlikMarket in september 2012 om partners, klanten en prospects eenvoudig met elkaar in contact te brengen en hen te bedienen met oplossingen die extra waarde toevoegen aan QlikView.

Metadata
Het aanbod op QlikMarket breidt de mogelijkheden van QlikView niet alleen uit, ook het aantal toepassingsgebieden wordt volgens QlikTech vergroot met oplossingen voor bijvoorbeeld de farmaceutische markt, retail, documentmanagement, projectmanagement en e-mailmarketing. Een paar van de meest gedownloade oplossingen in het aanbod van QlikMarket is GeoQlik: een professioneel en krachtig GIS-component voor QlikView om dynamische en interactieve plattegronden en kaarten te creëren en te manipuleren. Verder is QVMailer - Automatic Mailer for QlikView in trek: een app waarmee gebruikers QlikView-overzichten via de mail automatisch kunnen versturen. Ook is er meer vraag naar QlikView Governance Dashboard: een gratis QlikView-applicatie die een 360-graden-beeld geeft van iedere QlikView-installatie door de efficiëntie en effectiviteit ervan weer te geven. De applicatie geeft IT-professionals enerzijds inzicht in de manier waarop QlikView wordt gebruikt en anderzijds biedt het een gecentraliseerd overzicht van metadata, data governance en data lineage.

Bahamas
De kansen en mogelijkheden met QlikMarket komen uitgebreid aan bod tijdens Qonnections 2013, de jaarlijkse wereldwijde partner summit van QlikTech. Tijdens dit evenement, dat deze week plaatsvindt op de Bahamas, delen partners hun best practices voor sales en support van het QlikView Business Discovery Platform.

Door: Witold Kepinski

Partners