02-04-2013

STATSCONsult benoemd tot STATISTICA Value Added Reseller

Deel dit bericht


STATSCONsult, advies- en trainingsbureau voor statistische analyse, is door StatSoft benoemd tot STATISTICA Value Added Reseller voor de Benelux.

Jan Smit, directeur van STATSCONsult zegt een alternatief te zijn voor IBM SPSS, SAS en JMP. "STATISTICA is een van de weinige producten met een werkelijk open architectuur, schaalbare technologie en een scripttaal (Visual Basic) die als standaard kan worden beschouwd. Daarnaast kent STATISTICA een reeks van unieke mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van Design of Experiments, Quality Control & Improvement, Proces Analyse en Data Mining. Al deze toepassingen zijn overigens eenvoudig bedrijfsbreed te implementeren.”

Robert Kool (foto), manager Benelux van StatSoft zegt dat de advies- en trainingsfunctie in combinatie met de verkoop van softwarelicenties een stevig fundament biedt voor een succesformule. "STATSCONsult heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide clientèle opgebouwd en het is een goed moment deze relaties nu kennis te laten maken met de mogelijkheden van STATISTICA. Op korte termijn zal STATSCONsult zich overigens toeleggen op het geven van cursussen, waarbij deze zowel standaard als op maat zullen worden aangeboden. Hiermee is STATSCONsult in staat een totaaloplossing voor STATISTICA te bieden en klanten te ondersteunen in het behalen van waarde uit bedrijfsgegevens.”

Door: Witold Kepinski 


Partners