27-03-2013

Schouw Informatisering introduceert BI4Dynamics

Deel dit bericht


Microsoft Dynamics ERP specialist Schouw Informatisering heeft een set standaard KPI’s en rapportages specifiek voor de voedingsmiddelindustrie ontwikkeld. Om deze stuurinformatie voor haar klanten inzichtelijk te maken, heeft Schouw Informatisering onlangs voor de toepassing BI4Dynamics gekozen.

Om aan de specifieke eisen van voedingsmiddelenbedrijven te voldoen, breidt Schouw Informatisering Microsoft Dynamics NAV en AX uit met de add-on SI Foodware. Deze standaard ERP oplossingen dekken bijna alle processen van food producerende of handelende bedrijven. Schouw Informatisering heeft voor BI4Dynamics gekozen, omdat het heel eenvoudig add-on oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV en AX integreert. BI4Dynamics biedt de mogelijkheid om op gestructureerde wijze data te onttrekken aan Microsoft Dynamics NAV en AX.

De oplossing is geheel gerealiseerd binnen Microsoft SQL. Het biedt een hulpmiddel om een datawarehouse te configureren, waarmee klanten in staat worden gesteld data op een eenduidige wijze te analyseren, consolideren en rapporteren. Met behulp van BI4Dynamics krijgen food producerende bedrijven bijvoorbeeld snel inzicht in relevante KPI’s, zoals efficiency en effectiviteit van hun productie.

De werkelijke productie output en het grondstof– en materiaalverbruik wordt dan vergeleken met de planning en gestelde normen. Het rendement van de productieafdeling kan met behulp van BI4DYnamics weer worden uitgesplitst naar machine– en productiecapaciteit.

Partners