18-02-2013

Micro Focus lanceert RUMBA 9.0 en RUMBA+

Deel dit bericht


Micro Focus lanceert RUMBA 9.0 en RUMBA+. RUMBA verbetert de ervaring van de eindgebruikers van green-screen mainframe-applicaties en laat daarbij de applicatiecode in tact.

RUMBA zet de green-screen presentatie om naar meer vertrouwde omgevingen zoals Windows, mobiel en web. Hierdoor wordt de leercyclus van bedrijfsprocessen verkort en wordt de in- en uitvoer van gegevens vereenvoudigd. Door alleen de gebruikersinterface te moderniseren, blijft de aanwezige kennis in de bestaande mainframe applicaties behouden. Hierdoor kunnen organisaties sneller reageren op marktdynamiek en productiever en efficiënter werken.

Huib Klink, Senior Consultant/Presales bij Micro Focus: “Ondanks dat veel green-screen applicaties weinig gebruiksvriendelijk zijn, zijn ze wel vaak erg waardevol voor organisaties. RUMBA is ontworpen om deze applicaties te moderniseren zonder dat de bedrijfscontinuïteit gevaar loopt. Door een simpele ‘point and click’ interface aan te brengen, verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.”

RUMBA 9.0 is het basisproduct voor Rumba+ ontwikkeling. RUMBA 9.0 maakt snel en veilig verbinding met verschillende hostingsystemen, en maakt het mogelijk om green-screen mainframe-applicaties te gebruiken in combinatie met eigentijdse hulpfuncties en functionaliteiten.

RUMBA+ introduceert drie verschillende clients waardoor organisaties green-screen applicaties kunnen moderniseren zonder dat er gespecialiseerde kennis nodig is van mainframe-applicaties of van Windows, iPad of webbrowser technologieën. RUMBA+ verbetert de gebruikerservaring van green-screen applicaties door een ‘point and click’ interface aan te brengen of door de volledige applicatie-interface te updaten.

RUMBA+ Desktop is een Windows gebaseerde client die snel productiviteitsverbeteringen doorvoert door middel van onder andere pop-up kalenders, dropdown menu’s, tool tips, hulpfuncties, grafieken en Google Maps.

RUMBA+ Mobile is een iPad client die, gebaseerd op native iPad functies, mobiele toegang mogelijk maakt tot de applicatie die met RUMBA+ Desktop is verbeterd.

RUMBA+ Web is een web client met direct bruikbare uitgebreide toegang tot de mainframe-applicaties. RUMBA+ Web zorgt zonder de gebruikelijke systeem-overhead, middels de browser technologieën, voor een moderne en gebruiksvriendelijke interface.

  

Partners