06-02-2013

Partners mogen SAS Visual Analytics aan midmarket verkopen

Deel dit bericht


SAS Visual Analytics is nu ook beschikbaar voor middelgrote organisaties en projectgroepen. SAS Visual Analytics is een high-performance, in-memory oplossing waarmee gebruikers zeer snel grote hoeveelheden gegevens kunnen onderzoeken. SAS werkt hierbij samen met een groot aantal partners. Afhankelijk van de wensen en de omvang van de klant kan de oplossing samen met een partner aangeboden worden (sell with).

Apple en Android
Naast de ondersteuning van kleinere hardwareplatforms biedt de nieuwe versie van SAS Visual Analytics nieuwe grafische en analytische functies, waaronder forecasting, meerdere regressiemodellen, dynamische filtering en nieuwe visualisaties en ondersteuning van Apple en Android tabletcomputers.De nieuwe versie van SAS’ grafische data-exploratie software is zodanig schaalbaar dat dezelfde functionaliteit waarmee multinationals grote hoeveelheden data analyseren, nu ook beschikbaar is op stand-alone servers en als hosted omgeving.

Analytische mogelijkheden
De software biedt volgens SAS een combinatie van business intelligence en geavanceerde analytics en is nu verder uitgebreid met nieuwe grafische weergave-opties en additionele analytische mogelijkheden, aldus Karel Kinders (foto), Managing Director SAS Nederland: “De nieuwe schaalbaarheid maakt SAS Visual Analytics tot een laagdrempelige oplossing voor organisaties die met datavisualisatie en analytics tot meer feitelijke beslissingen willen komen. De self-service optie waarmee zakelijke gebruikers zelf gegevens kunnen onderzoeken geeft niet alleen de eindgebruiker meer vrijheid. Ook de IT-afdeling wordt bevrijd van een groeiende stroom verzoeken om informatie.”

Rijkswaterstaat
Partners die Visual Analytics verkopen zijn onder andere PW Consulting, Crystalloids, Conspect en Amsio (hosted version). In Nederland wordt Visual Analytics al gebruikt door Ziekenhuis Gelderse Vallei, DirectPay en Euramax Coated Products, Rijkswaterstaat, Nationale Nederlanden en de Dienst Regelingen van het Ministerie van Economische Zaken.

Door: Witold Kepinski 

 

 

Partners