23-11-2012

Zanders en SAS partners in financieel risicomanagement

Deel dit bericht


SAS, leverancier van business analytics software, gaat samenwerken met financieel specialist Zanders Treasury and Finance Solutions om de gezamenlijke propositie op het gebied van financieel risicomanagement te versterken.

Zanders is een van origine Nederlandse onderneming die internationaal actief is op de kennisgebieden treasury management, risicomanagement, en corporate finance. Met 140 consultants en vestigingen in Nederland, België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk bedient Zanders op onafhankelijke wijze corporates, financiële instellingen en organisaties in de publieke sector.

Als Affiliate Partner verzorgt Zanders de implementatie van financiële SAS-oplossingen als SAS Risk Management for Banking en SAS Risk Management for Insurance. Zanders is al vanaf 2009 actief met de SAS applicaties. Als projectmanager, business analist en tester verzorgt Zanders voor zijn klanten de data-import en datavalidatie het ontwikkelen en configureren van de risicoberekeningen en het opzetten van risicorapportages.

Door: Witold Kepinski

Partners