09-10-2024

Nederlandse SafeGPT neemt het op tegen Amerikaanse techgiganten

Deel dit bericht

SafeGPT brengt als Nederlandse speler in de markt van kunstmatige intelligentie een AI-platform gericht op veiligheid en eenvoud. In een markt gedomineerd door multinationals komt SafeGPT naast CoPilot en ChatGPT met een alternatief. Het AI-platform is ontwikkeld voor bedrijven die AI-toepassingen willen inzetten en privacy en veiligheid hoog in het vaandel hebben.

Het AI-platform voldoet aan de hoge internationale veiligheidsnormen en Europese regelgeving (ISO 27001, AVG, Europese AI Act). SafeGPT helpt bedrijven op een veilige manier efficiënter te werken met de inzet van kunstmatige intelligentie. De uitgebreide ICT-gereedschapskist geeft toegang tot toepassingen waarmee door generatieve AI veel repeterend werk slim kan worden gedaan. Van contentcreatie, directe verslaglegging met transcripties, contextgericht vertalen, data-analyse tot het verbeteren van de klantenservice, SafeGPT levert alles vanaf één centrale oplossing.

"Voor elke medewerker in een organisatie moet AI-technologie bereikbaar zijn, zodat de totale productiviteit in het bedrijf toeneemt," zegt Mitchell Lachman, CEO van SafeGPT. "Onze missie is om de kracht van de mens en technologie te combineren, zodat werk makkelijker wordt, leuker is en er meer ruimte ontstaat voor creativiteit. Wij werken elke dag met passie aan deze mooie opgave." Al meer dan 800 Nederlandse bedrijven en overheidsinstanties vertrouwen op SafeGPT.

SafeGPT zet belangrijke stappen in de AI-softwaremarkt en laat zien dat er op het gebied van generatieve AI in de kantoorautomatisering keuze is en dat dit prima van Nederlandse bodem kan komen. Het voldoen aan gegevensbescherming en veiligheidsvereisten volgens Nederlandse en Europese richtlijnen is, naast eenvoud, de hoogste prioriteit bij SafeGPT. Het platform is een krachtig instrument, dat door de inzet van slimme orkestratie van AI-taalmodellen (waaronder GPT-4) breed inzetbaar is. Integraties met andere kantoorautomatiseringssoftware zorgen ervoor dat SafeGPT kansen biedt om productiviteit en digitalisering in bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Een onmisbaar hulpmiddel om succesvol te zijn in een steeds digitaler wordende wereld.

Partners