31-05-2024

MicroStrategy breidt toegang tot data en AI uit met Auto Express Trial

Deel dit bericht

MicroStrategy lanceert MicroStrategy Auto Express, waarmee iedereen 30 dagen lang gratis AI-bots en -dashboards kan maken en delen.

Gebrek aan vertrouwen en transparantie is een veelvoorkomende barrière voor de adoptie van AI. Met de nieuwste versie van MicroStrategy AI biedt Auto zowel tekst als visuele uitleg over hoe de bot de natuurlijke vraag van de gebruiker heeft geïnterpreteerd. Dit stelt gebruikers in staat om de typische “zwarte doos” van AI-verwerking te doorzien, wat meer context toevoegt aan de resultaten, vertrouwen opbouwt en gebruikers helpt om sneller tot betrouwbare antwoorden te komen.

Geautomatiseerde workflows getriggerd door data-inzichten
Organisaties hebben behoefte aan bruikbare inzichten om gegevens te gebruiken voor betere bedrijfsresultaten. Met de nieuwste verbeteringen kunnen MicroStrategy-klanten nu sneller actie ondernemen door geautomatiseerde workflows te triggeren binnen elk MicroStrategy ONE-dashboard of geautomatiseerde applicatie. Met Python-gestuurde acties kunnen gebruikers verbinding maken met meerdere systemen voor veelvoorkomende en tijdige activiteiten, zoals:
• Het bijwerken van prospect opportunity informatie in Salesforce
• Een e-mailcampagne starten in Marketo
• Uitgaven voor entertainment van klanten goedkeuren in Workday

Verrijkte kennisassets
Met behulp van de gepatenteerde MicroStrategy Semantic Graph beantwoordt Auto betrouwbaar vragen over standaard bedrijfsgegevens (bijvoorbeeld “Klant”, “Medewerker”, “Winst” en “Inventaris”). In natuurlijke taal gebruiken werknemers en klanten echter vaak onofficiële termen en acroniemen die uniek zijn voor elk bedrijf en die niet bekend zijn bij LLM's, databases of andere recordsystemen. In de nieuwste release van MicroStrategy AI kunnen klanten deze termen nu in gewone taal beschrijven om de Semantic Graph te verrijken met nieuwe kennis. Dit stelt Auto in staat om vrije gebruikersvragen effectief te interpreteren binnen de context van een bepaald bedrijf.

Auto Express
Met de Auto Express 30-dagen proefversie kan iedereen MicroStrategy's AI-mogelijkheden verkennen, op maat gemaakte Auto bots bouwen en Auto-powered dashboards maken, zonder enige commerciële verplichting. Deze self-service omgeving bevat een verscheidenheid aan voorbeelden van testgegevens en educatieve cursussen waarmee gebruikers de unieke voordelen van MicroStrategy's AI+BI-platform kunnen leren kennen. Gebruikers kunnen ook hun eigen datasets uploaden en hun aangepaste Autobots en dashboards delen met collega's.

Extra verbeteringen
• Data Summary: Gebruikers kunnen eenvoudig datasets bekijken en gebruiken die beschikbaar zijn in de Auto bot.
• Auto op mobiel: Draai de bot als een zelfstandige mobiele app
• Auto API: Verbind elke applicatie met MicroStrategy's AI-mogelijkheden via API

“Met Auto hebben we AI geïnjecteerd in ons MicroStrategy ONE native cloudplatform, waardoor enterprise analytics veel handiger, betrouwbaarder en flexibeler wordt, zelfs voor de meest complexe analytics use cases”, zegt Saurabh Abhyankar, Chief Product Officer bij MicroStrategy. “In deze release hebben we de AI-transparantie en dataflexibiliteit verbeterd, door eenvoudige, geautomatiseerde ervaringen te creëren waarmee elke werknemer en elke organisatie kan profiteren van snelle, datagestuurde besluitvorming.”

Meer informatie over MicroStrategy AI en MicroStrategy Auto Express

Partners