13-05-2024

Hexaware versterkt datamogelijkheden met overname Softcrylic

Deel dit bericht

Hexaware heeft Softcrylic overgenomen, een data-adviesbureau met het hoofdkantoor in Minneapolis. Deze strategische overname versterkt de data- en analysemogelijkheden van Hexaware, zodat het bedrijf aan klanten een uitgebreider pakket van diensten kan aanbieden om marketing en customer journeys te stimuleren door middel van data en technologie.

Door de kennis van Softcrylic op het gebied van customer journeys en marketingtechnologie te combineren met de technische bekwaamheid en AI-expertise van Hexaware, kan de geïntegreerde organisatie CMO’s beter helpen bij het stimuleren van de bedrijfsgroei door effectief datagebruik. Samen zullen ze bedrijven in staat stellen het datagebruik buiten marketing uit te breiden en toe te passen in meer bedrijfsprocessen.

Softcrylic voegt een unieke mix van datastrategie en technische expertise toe. Ze zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe data-uitdagingen, vanaf het vastleggen en valideren van data tot het modelleren en activeren van data. Met multi-channel marketingkennis over Adobe, Google en Salesforce, gekoppeld aan hun technische mogelijkheden op het gebied van Microsoft Azure en Amazon AWS, stelt Softcrylic organisaties in staat hun data te benutten en diepere inzichten te verkrijgen met geavanceerde methoden voor data-activering.

"De overname van Softcrylic sluit naadloos aan bij onze visie om een voorkeurspartner te worden voor de behoeften van onze klanten op het gebied van klant- en marketinganalyses", aldus Girish Pai, Global Head - Data & AI bij Hexaware. "De diepgaande datacapaciteit van Softcrylic, gecombineerd met hun expertise op het gebied van marketinganalyse, zal ons in staat stellen onze klanten te helpen de kracht van hun data te ontsluiten en tastbare bedrijfsresultaten te behalen."

Softcrylic werkt met veel bekende merken in de hele wereld op het gebied van reizen en horeca, eten en drinken, detailhandel, financiële dienstverlening en sport en media.

Tags:

Data, Cloud

Company:

Hexaware

Partners