11-04-2024

MicroStrategy stelt cloud-native platform ONE beschikbaar op Google Cloud Marketplace

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft de beschikbaarheid aangekondigd van haar vlaggenschip AI/BI-oplossing, MicroStrategy ONE, op de Google Cloud marketplace waardoor bedrijven dit cloud-native platform gemakkelijk kunnen vinden en implementeren om datagestuurde besluitvorming in de hele organisatie te vergemakkelijken met de kracht van de cloud.

Door MicroStrategy ONE op Google Cloud in te zetten, kunnen klanten optimaal profiteren van MicroStrategy AI, een first-to-market oplossing voor het snel bouwen van AI-toepassingen met vertrouwde gegevens. Klanten kunnen profiteren van een reeks innovatieve, AI-aangedreven functionaliteiten, waaronder natuurlijke taalmogelijkheden voor het genereren van nieuwe visualisaties en dashboards, de AutoTM AI-bot - waarmee eindgebruikers toegang hebben tot BI-inzichten vanuit elke toepassing met behulp van natuurlijke taal - evenals productiviteitsverbeteringen voor het genereren van code, workflow, schema en het maken van inhoud.

Klanten in de cloud van Google kunnen profiteren van een breed scala aan MicroStrategy ONE-analysetools die zijn geïntegreerd met AI-gestuurde workflows om snel veilige AI-applicaties op grote schaal te maken en te lanceren. Met MicroStrategy ONE en Google Cloud kunnen grote organisaties echt datagedreven organisaties worden.

"MicroStrategy is een platform dat is gebouwd op een cloud-native architectuur, dus het is een perfecte match voor Google Cloud", aldus Mel Zeledon, Executive Vice President Alliances and Transformation bij MicroStrategy. En nu MicroStrategy ONE beschikbaar is op Google Cloud Marketplace, is het eenvoudig te kopen en te implementeren, waardoor bedrijven hun reis kunnen versnellen om alle zakelijke beslissingen te baseren op harde gegevens en analyses, in plaats van op onderbuikgevoelens.


Partners