21-02-2024

Qlik benoemt Lennaert van den Brink wederom tot Qlik Partner Ambassador

Deel dit bericht

Lennaert van den Brink, Senior BI consultant bij E-mergo, is onlangs door Qlik opnieuw benoemt tot Qlik Partner Ambassador. Hij is daarmee een van de vijf Qlik Partner Ambassadors in Nederland.

Als Senior BI Consultant werkt Lennaert al negen jaar met Qlik. In die tijd heeft hij al vele organisaties geholpen om slimmer met data te werken. Daarnaast heeft Lennaert in de afgelopen jaren voor E-mergo tientallen blogs geschreven over alle trends en ontwikkelingen rondom Qlik. Verder zet hij zich in voor de Qlik-community waar hij zeer regelmatig zijn kennis deelt met vakgenoten. Door deze prestaties is hij bij Qlik in beeld gekomen voor deze erkenning.

“Ik ben vereerd en dankbaar om voor het tweede jaar op rij te worden benoemd tot Partner Ambassador voor Qlik. Deze herbenoeming stelt me in staat om mijn passie voor Qlik en datagestuurde inzichten te blijven delen. Samen met mijn mede-ambassadeurs en het team van Qlik zullen we ook dit jaar weer ons best doen om onze kennis en de nieuwste ontwikkelingen te delen met rest van de wereld,” aldus Lennaert van den Brink.

Qlik Partner Ambassador
Qlik Partner Ambassadors zijn een selecte groep Qlik-experts van over de hele wereld die vooroplopen op het gebied van Qlik-oplossingen en hun kennis graag delen met andere Qlik-gebruikers.

Elk jaar wordt er door Qlik een nieuwe groep Qlik-experts uitgekozen. Zij worden onder andere geselecteerd op basis van hun passie voor Qlik, hun kennis van de software en in hoeverre zij hun kennis delen met de Qlik-community

Partners