12-02-2024

SQream kondigt integratie met Dataiku aan voor krachtige Big Data Analytics

Deel dit bericht

SQream kondigt een strategische integratie aan met Dataiku, waarmee SQream's big data analytics technologie samen met Dataiku's schaalbare data science en machine learning platform worden gecombineerd. De samenwerking tussen SQream en Dataiku biedt een uitgebreide oplossing voor het efficiënt genereren van big data analytics en zakelijke inzichten.

Gebruikers kunnen nu gebruik maken van de analysemogelijkheden van SQream binnen de flexibele en beheerbare Dataiku-omgeving. Dankzij de integratie kunnen gebruikers grote datasets naadloos verkennen, voorbereiden en transformeren binnen SQream. Dataiku's intuïtieve visuele interface bevat aangepaste SQL-query's of talen zoals Python en R via Dataiku's code recepten. Geavanceerde functies maken het bouwen, testen en implementeren van machine-learning modellen mogelijk, samen met automatiseringstools voor workflow orkestratie en Generative AI.

De data-analysetechnologie van SQream versnelt de verwerking en analyse van enorme datasets en integreert naadloos met Dataiku om end-to-end data science workflows te verbeteren. Deze integratie vergemakkelijkt de samenwerking en stroomlijnt de communicatie en kennisdeling tussen data scientists, analisten en zakelijke gebruikers. Het efficiënte gebruik van GPU-resources door SQream leidt tot kostenbesparingen en garandeert krachtige analyses zonder uitgebreide investeringen in hardware. De gecombineerde oplossing biedt een hoge mate van schaalbaarheid, waardoor bedrijven groeiende datavolumes aankunnen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Partners