01-12-2023

Databricks benoemt Kevin Jonkergouw als Regional Vice President Benelux

Deel dit bericht

Databricks benoemt Kevin Jonkergouw als Regional Vice President Benelux Data- en AI-bedrijf Databricks verwelkomt Kevin Jonkergouw als Regional Vice President Enterprise voor de Benelux. De benoeming markeert het momentum van Databricks, dat onlangs een Series I-investering van 500 miljoen dollar heeft afgerond

Jonkergouw is een ervaren leider met ruim 15 jaar ervaring in IT en SaaS. In zijn nieuwe rol staat hij aan het roer van alle activiteiten in de Benelux, met een focus op het versterken van het lokale partner-ecosysteem en het ondersteunen van datagedreven organisaties bij de ingebruikname van het Databricks Data Intelligence Platform. Voor zijn benoeming bij Databricks was Jonkergouw VP Benelux & Nordics bij Sprinklr, waar hij de bedrijfsgroei bevorderde door partner-ecosystemen uit te bouwen en een sterke lokale strategie te formuleren. Ook werkte hij ruim vijf jaar als General Manager EMEA bij Samanage, leverancier van IT-servicebeheer en operationeel beheer.

“We zijn erg blij dat Kevin zich aansluit bij het team om ons groeimomentum in de regio te versterken en meer klanten te helpen hun data- en AI-kansen te benutten”, zegt Michael Green, VP Head of Northern Europe bij Databricks. “Hij brengt een schat aan bewezen ervaring met zich mee in het ondersteunen van bedrijven in hun technologische uitdagingen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de ingebruikname van ons Data Intelligence Platform in de regio zal aanjagen.”

Partners