04-10-2023

Integratie Immuta met Databricks Unity Catalog algemeen beschikbaar

Deel dit bericht

Immuta, aanbieder op het gebied van databeveiliging, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van haar integratie met Databricks Unity Catalog, die klanten in staat stelt om datatoegangscontrole te orkestreren op het Databricks Lakehouse Platform. Met deze release kunnen klanten van Databricks volledig gebruik maken van Immuta's data discovery, toegangscontrole en monitoringmogelijkheden voor productieworkloads.

Toen Databricks Ventures eerder dit jaar in Immuta investeerde, hebben beide bedrijven toegezegd om samen de integratie met elkaars platform te versterken en een architectuur te leveren die gebouwd is voor de AI-augmented enterprise. Dankzij de verbeterde integratie kunnen gezamenlijke klanten hun activiteiten vereenvoudigen, de beveiliging van gegevens verbeteren en meer data van Databricks ontsluiten.

Als geïntegreerde governance-oplossing stelt Databricks Unity Catalog met Immuta klanten in staat om beveiliging en governance centraal te beheren in het Databricks Lakehouse Platform. Immuta maakt het eenvoudiger om complexe data policy te beheren en op schaal af te dwingen, terwijl Databricks Unity Catalog mogelijkheden voor governance en gegevenstoegang biedt. De integratie maakt gebruik van de nieuwe row filtering en column masking mogelijkheden in Unity Catalog, waardoor een niveau van databeveiliging granulariteit wordt bereikt dat voorheen niet beschikbaar was.

Partners