17-07-2023

Qlik verwelkomt Casey George als EVP Global Sales

Deel dit bericht

Qlik benoemt Casey George tot Executive Vice President van Global Sales. In deze rol werkt George aan de uitbreiding van het klantenbestand. Daarnaast gaat hij ook strategische samenwerkingen verder verdiepen met onder andere technologieleiders, system integrators en resellers.  

Met meer dan twintig jaar ervaring in het versterken van SaaS-bedrijven, brengt Casey een schat aan expertise met zich mee. Casey heeft een sterke reputatie opgebouwd in het creëren van klantrelaties en het stimuleren van groei, waarbij hij meest recentelijk diende als Chief Revenue Officer bij Talend. Voordat hij bij Talend kwam, bekleedde Casey de functie van Senior Vice President en General Manager bij Verint en werkte hij meer dan twintig jaar bij IBM in verschillende leidinggevende functies.

"De samenwerking tussen Qlik en Talend brengt een best-in-class set van data-integratie, datakwaliteit en analytics-oplossingen. Deze combinatie heeft het potentieel om de industrie te herdefiniëren", zegt Casey George, EVP van Global Sales bij Qlik. "Ik kijk er dan ook naar uit om ons leiderschap te versterken en uit te breiden."

Naast George zijn er ook andere aanstellingen aangekondigd bij Qlik:  
Gareth Vincent is benoemd tot Qlik's SVP, Sales, EMEA. Gareth brengt veel ervaring en regionale kennis met zich mee, met 25 jaar ervaring in het leiden van EMEA-gefocuste activiteiten bij zowel Concur als Talend. Gareth gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het versterken van bestaande klantrelaties, terwijl hij tegelijkertijd de adoptie van Qlik's data- en analytics-oplossingen gaat uitbreiden.
David Zember is Qlik's nieuwe SVP, Partners & Alliances. David heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in sales, channel- en partnermanagement bij verschillende technologiebedrijven zoals Talend, Verint en Amazon Web Services. In zijn nieuwe rol houdt David zich bezig met het betrekken van partners op elk niveau van het ecosysteem en het implementeren van een holistische wereldwijde aanpak in alle regio's.
Stephen Foster krijgt een nieuwe rol bij Qlik als SVP, Strategic Accounts. In deze rol heeft hij een focus op het samenwerken met Qlik’s belangrijkste enterpriseklanten in EMEA en Noord-Amerika. Hierdoor wordt de adoptie en het succes van Qlik's portfolio op het gebied van data en analytics bevorderd.
    
Partners