12-07-2023

Snowflake stelt James Petter aan als Head of EMEA

Deel dit bericht

Snowflake heeft James Petter aangesteld als Head of EMEA. Petter is verantwoordelijk voor het leiden van het Snowflake EMEA-team om groei te stimuleren en nieuwe klanten aan te trekken. Daarnaast werkt hij aan het realiseren van samenwerkingen en innovatie binnen het Data Cloud-ecosysteem van Snowflake.

Petter heeft meer dan 25 jaar ervaring in senior salesfuncties, waarbij hij nieuwe business en omzetgroei stimuleerde in EMEA en APAC. Petter werkte hiervoor meer dan acht jaar bij Pure Storage, waar hij zorgde voor hogere inkomsten in EMEA, Latijns-Amerika en APAC. Daarvoor werkte hij elf jaar bij EMC en nog eens 4 jaar bij Cisco. Petter heeft ook vier jaar in het Britse leger gediend voordat hij in de technologiesector terechtkwam.

James Petter: “Snowflake bevindt zich in een mooi nieuw hoofdstuk van zijn reis, geleid door ontwikkelingen in generatieve AI, LLM’s en applicaties. Ik ben erg blij om in deze fase in te stappen en deze mogelijkheden uit te breiden in EMEA om onze klanten te helpen hun data beter te mobiliseren.”

Tags:

Data, Cloud

Company:

Snowflake

Partners