23-05-2023

NeuroBlade kondigt SQL Processor voor Analytics aan

Deel dit bericht

NeuroBlade heeft de beschikbaarheid van de NeuroBlade SQL Processing Unit (SPU) aangekondigd voor geselecteerde Dell Power Edge servers. Deze oplossing moet klanten de betrouwbaarheid van Dell Technologies bieden, in combinatie met een processorarchitectuur die high throughput data analytics workloads versnelt.

De NeuroBlade SPU G200 PCI-e versnellingskaart is een processor die uitsluitend is gebouwd voor gegevensanalyse en die op unieke wijze een consistent hoge verwerkingscapaciteit levert, ongeacht de complexiteit van de query. Het NeuroBlade systeem is ontworpen om naadloos te integreren in bestaande datacenter omgevingen. Het wordt aangesloten op elke database query engine zonder dat er wijzigingen nodig zijn in bestaande data, query's of code, en kan de prestaties verbeteren van analytische workloads zoals Business Intelligence, datawarehouses, data lakes, ETL en meer.

Benchmarks van klanten tonen aan dat organisaties door NeuroBlade te gebruiken hun compute-, software- en stroomkosten met drie tot vijf keer kunnen verlagen, terwijl ze ook hun prestaties met kunnen verhogen, afhankelijk van de workload.

Partners