19-04-2023

Qlik en HARMAN breiden partnerschap uit

Deel dit bericht

Qlik en HARMAN breiden hun technische samenwerking uit. De samenwerking focust zich op de klanten van HARMAN’s Digital Transformation Solutions (DTS), de strategische business unit van het bedrijf. De geïntegreerde data- en analyseoplossingen helpen bedrijven met het stroomlijnen, vereenvoudigen en moderniseren van bedrijfsactiviteiten. HARMAN is een dochteronderneming van Samsung Electronics. Het bedrijf richt zich op connected producten en audioapparatuur voor de auto-, consumenten- en bedrijfsmarkt.

Dankzij de data-integratie van Qlik kunnen de teams van HARMAN een single source of data truth ontwikkelen, zodat alle gegevens op één plek staan. Hierdoor stemmen klanten snel prioriteiten af, verbinden zij cross-functionele teams, en passen zij zich flexibel aan op de veranderende marktomstandigheden.

HARMAN gebruikt Qlik als centraal element bij het opbouwen van een sterke data- en analysebasis voor het hele bedrijf. Een goed voorbeeld daarvan is het Helix Analytics Experience Platform, een analyse platform dat is aangestuurd door Qlik. Helix helpt de multifunctionele teams van HARMAN snel en effectief samen te werken, waardoor zij snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en eventuele verstoringen van de productie worden beperkt. De lessen en successen die daaruit voortkomen worden vervolgens ingezet bij de DTS-klanten.

HARMAN’s DTS biedt expertise over kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), cloud computing en geavanceerde oplossingen die het dagelijks leven makkelijker maken. Door de samenwerking met Qlik wordt het platform gemoderniseerd. Hierdoor zijn klanten in staat om data effectiever en efficiënter te beheren en datagedreven beslissingen te nemen. “HARMAN is een geweldig voorbeeld van het type relatie dat we opbouwen met onze klanten”, zegt Mike Capone, CEO van Qlik. “Door deze samenwerkingen brengen we de kracht van data en analytics naar de grote ecosystemen van onze partners en klanten.”  

Partners