17-04-2023

SAP-specialist Aiden doet tweede Belgische overname met toevoeging Vigor

Deel dit bericht

Aiden, SAP- en Mendix-specialist en managed services aanbieder voor het middensegment, heeft de Belgische SAP Business One-specialist Vigor aan de groep toegevoegd. Met Vigor verwelkomt Aiden een tweede Belgische SAP-specialist in het bedrijf; in februari trad ook de S/4HANA-partij Nessi al toe tot Aiden. Met de toevoeging van Vigor telt de Belgische tak nu ruim 50 medewerkers en bouwt Aiden verder aan het neerzetten van een sterke SAP-organisatie die de middenmarkt op een persoonlijke manier voorziet van een breed portfolio SAP-oplossingen en managed services.

Jeroen Swanborn richtte Vigor tien jaar geleden op en heeft met gespecialiseerde SAP Business One-dienstverlening een sterk klantenportfolio opgebouwd in het MKB. “De keuze om ons bij Aiden aan te sluiten is een natuurlijke stap”, zegt Swanborn. “Om zowel voor de markt als medewerkers interessant te blijven moet je simpelweg meegroeien. Als onderdeel van een grotere organisatie worden we niet alleen aantrekkelijker voor deze partijen, maar kunnen we ook samen verder investeren in kennis in het snel evoluerende SAP-portfolio en een one-stop-shop vormen voor de klanten in de Benelux.”

Vigor is een belangrijke SAP Business One-partner in België en staat bekend om de hoge kwaliteit die het levert. Het wist tijdens de laatste SAP-awards maar liefst drie van de vier SAP Business One-awards in de wacht te slepen. De oplossingen van Vigor worden gebruikt door ruim negentig MKB-partijen in België. Ook heeft Vigor een uniek aanbod voor de professionele dienstverlening en biedt het specifiek voor Professional Services en de bouwsector SAP Business One in combinatie met Mari Project aan. Met deze sectoroplossing is het bedrijf een waardevolle aanvulling voor Aiden.
Jeroen Swanborn krijgt binnen de Belgische organisatie van Aiden de rol van Business Unit Director voor SAP Business One. Kris Deroo, voormalig directeur van Nessi, is Managing Director en daarnaast als Business Unit Director verantwoordelijk voor de S/4HANA-activiteiten van Aiden in België.

Groei met behoud van lokale benadering
Het bundelen van de krachten van Aiden en Vigor helpt bij het verwezenlijken van de ambities die Aiden heeft in West-Europa. Deroo streeft ernaar de Belgische organisatie verder uit te bouwen door middel van meer acquisities en organische groei. De lokale benadering van de verschillende vestigingen blijft echter een belangrijk speerpunt. “Aiden bedient zowel in Nederland als België zijn klanten op de manier die het beste bij de markt en de mensen past. Die lokale werkwijze en het menselijke aspect daarin zijn onderscheidend in onze dienstverlening en zullen we blijven benadrukken”, aldus Deroo.

Partners