21-02-2023

Ventana Research kent InterSystems IRIS toppositie toe in Data Platforms Report

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat de Value Index for Data Platforms van Ventana Research het IRIS-dataplatform van InterSystems heeft bekroond met de hoogste beoordeling van 'Exemplary' en het op de derde plaats heeft gezet van in totaal dertien leveranciers. InterSystems IRIS data platform overtreft Microsoft, SAP, AWS en Google in de algemene rangschikking, volgens het analistenrapport.

De Ventana Research 2023 Value Index for Data Platforms biedt een onafhankelijke, holistische kijk op het vermogen van dertien leveranciers om een combinatie van zowel operationele als analytische workloads te bedienen met een enkel dataplatformproduct of meerdere dataplatformproducten. In het rapport staat InterSystems IRIS op de derde plaats, en op de tweede plaats in de categorieën productervaring, bruikbaarheid en aanpassingsvermogen.

Het succes van InterSystems weerspiegelt zijn vermogen om native analytische en operationele mogelijkheden in één product te bieden. Het volgende generatie InterSystems IRIS data platform biedt ingebouwde hoge prestatie database management, interoperabiliteit en analyse mogelijkheden, en elimineert de noodzaak om data te kopiëren van een operationele database naar een aparte analytische database.

De tweede plaats in de categorie aanpassingsvermogen toont de inzet van InterSystems om te voldoen aan de eisen van de klant en de hoge mate van klanttevredenheid. Met InterSystems IRIS kunnen ontwikkelaars de programmeertaal van hun keuze gebruiken, terwijl Embedded Python ondersteuning Python ontwikkelaars in staat stelt om directe server-side toegang te krijgen tot alle functionaliteit in het platform, waardoor een vertrouwde programmeeromgeving ontstaat voor de meer dan acht miljoen Python ontwikkelaars wereldwijd.

InterSystems IRIS vermogen om te voldoen aan de verschillende zakelijke behoeften van leidinggevenden, management, werknemers en analisten, samen met IT en anderen die betrokken zijn bij dataplatforms droeg bij aan het bereiken van een tweede plaats in de categorie Bruikbaarheid. Het werd ook tweede in Product Experience.

Joe Lichtenberg, Global Head of Product and Industry Marketing bij InterSystems, is verheugd dat het InterSystems IRIS-dataplatform door Ventana Research is erkend als derde overall van de top dertien verkopers van dataplatformen en dat InterSystems is erkend als "Exemplary" verkoper. "In het huidige landschap zijn dataplatforms essentieel om gelijktijdige operationele en analytische workloads te ondersteunen, zodat organisaties de real-time data en inzichten verkrijgen die ze nodig hebben om verstoringen te beheersen, nieuwe kansen te identificeren en hun bedrijf vooruit te helpen. Dat InterSystems in de algemene ranglijst van Ventana Research gerespecteerde leveranciers als Microsoft, Amazon, SAP en Google voorblijft, getuigt van de grote betrokkenheid bij het succes van onze klanten en ons vermogen om de functionaliteit, prestaties, bruikbaarheid en betrouwbaarheid te leveren die onze klanten nodig hebben."

Download hier het Ventana Research 2023 rapport.

Partners