17-01-2023

Nigel Turner presenteert keynote en workshop over datakwaliteit en -strategie op DW & BI Summit

Deel dit bericht

Op de tiende editie van de DW & BI Summit presenteert Consultant Global Data Strategy Nigel Turner zijn sessie Data Mesh & Fabric: The Data Quality Dependency en de workshop A Data Strategy for Becoming Data Driven. De DW & BI Summit vindt plaats op 4 april 2023 in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal remote te volgen zijn via een live video stream. Aansluitend worden er op 5 april drie workshops gegeven door prominente experts.

Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van DAMA-UK. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management. In zijn keynote Data Mesh & Fabric: The Data Quality Dependency zal hij de belangrijkste concepten en praktijken van Data Mesh en Data Fabric samenvatten en hun implicaties voor Data Quality Management bekijken. Zullen de Mesh en Fabric het gemakkelijker of moeilijker maken om Data Quality goed te krijgen? In de workshop A Data Strategy for Becoming Data Driven op 5 april schetst Nigel Turner de praktische stappen die nodig zijn om een haalbare datastrategie en aanpak op te stellen.

Deze jubileumeditie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met Mike Ferguson, Nigel Turner, Thomas Frisendal, Alec Sharp, Tanja Ubert, Herman Bennema, Matthijs Stel, Jan W. Veldsink en Rick van der Lans.

Workshops
Aansluitend vindt op 5 april een serie workshops plaats, gegeven door Nigel Turner (A Data Strategy for Becoming Data Driven), Alec Sharp (Concept Modelling for Business Analysts) en graph-expert Thomas Frisendal (Understanding Graph Technologies).

Live video stream
De DW & BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers via een live video stream online toegankelijk zijn. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar. De presentaties worden opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen.

Over DW & BI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl. Kijk hier voor het volledige programma van de DW & BI Summit en de workshops.

Partners