23-12-2022

Datadone, Forque en Vionq gaan verder onder de naam Irix

Deel dit bericht

Datadone, Forque en Vionq gaan verder onder de naam Irixs. De naamswijziging is het gevolg van de recente fusie tussen de drie bedrijven. Met het bundelen van krachten, kan Irixs haar klanten nóg beter en breder ondersteunen. Met kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS-software, BI en softwareontwikkeling kan Irixs de volledige softwareketen van klanten automatiseren en hen inzicht geven in de juiste stuurinformatie.

CEO Sybren Westerink van Irixs over de fusie: “Afgelopen juni hebben we onze klanten al geïnformeerd over onze fusie. In de maanden daarna hebben we ons gericht op de integratie van onze organisaties. We hebben echt de tijd genomen om elkaar goed te leren kennen, kennis te delen en de synergie te laten groeien. Ook hebben we gezamenlijk al meerdere projecten bij klanten succesvol begeleid.
We hebben gemerkt dat we samen nog beter in staat zijn om onze klanten beter én breder te ondersteunen. Met onze enorme kennis en ervaring op het gebied van AFAS, Business Intelligence en softwareontwikkeling bieden we oplossingen voor de totale procesketen in plaats van alleen implementatie en optimalisatie van AFAS Software. Binnen de automotive weten onze klanten ons al goed te vinden als het gaat om deze integrale aanpak. Maar ook in de sociale werkvoorziening en in de detachering zien we dat onze benadering van het totaal de interesse van onze klanten heeft.”

Partners