04-10-2022

CyberArk maakt Peter-Paul Scheper verantwoordelijk voor EMEA channel-partners

Deel dit bericht

CyberArk heeft Peter-Paul Scheper benoemd tot Area Vice President Channel & Alliances EMEA. De Nederlander zal vanuit het Europese hoofdkantoor in Londen verantwoordelijk zijn voor de internationale samenwerkingen en channel-partners.

Hiervoor werkte Scheper bij Fortinet waar hij het Global Strategic Alliances team leidde. Eerdere ervaring deed hij onder meer op in leiderschapsrollen bij Equinix en VMware, altijd op het gebied van strategische samenwerking.

CyberArk is van specialist in privileged access management uitgegroeid naar het vormen en laten groeien van de Identity Security-markt. Hierbij spelen software-as-a-service (SaaS) en abonnementsmodellen een cruciale rol en vertegenwoordigen wereldwijde system integrators en adviespartners de grootste kans op incrementele groei. Het bedrijf richt zich voortdurend op het verbeteren van de manier waarop zij worden aangesproken en ondersteund. Om de partnerschapsmogelijkheden optimaal te benutten, investeert CyberArk in het Channel Partner Program op strategische gebieden, zoals het uitbreiden van belangrijke routes naar de markt, het investeren in nieuwe manieren om de samenwerking te verbeteren en het blijven verbeteren van de algehele voordelen van het partnerschap. De benoeming van Scheper is hier een belangrijk onderdeel van.

"Met een groeiend aantal willekeurige én gerichte aanvallen ziet het partnerecosysteem de vraag naar Identity Security-oplossingen toenemen. Eindgebruikers zijn gericht op het verlagen van het risico voor hun belangrijke activa en gegevens", aldus Scheper. "Kijkend naar dit momentum in cybersecurity, de groeiambities van CyberArk en de explosie aan applicatieontwikkeling en cloudinnovaties bij elke organisatie, kan er geen beter moment zijn om toe te treden tot de CyberArk-familie. Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan."


Company:

CyberArk

Partners