27-09-2022

Salesforce en Snowflake breiden samenwerking uit

Deel dit bericht

Salesforce en Snowflake hebben innovaties voor het delen van gegevens aangekondigd waarmee klanten meer waarde uit hun gegevens kunnen halen. De ontwikkeling van het nieuwe product zal het partnerschap tussen de twee bedrijven verdiepen en hun klanten helpen veilig samen te werken met gegevens in realtime tussen het Salesforce Customer Data Platform (CDP) en Snowflake.

Dankzij nieuwe mogelijkheden voor het delen van data kunnen klanten van het Salesforce Customer Data Platform (CDP) segmenten opbouwen en inzichten verkrijgen uit gegevens van Snowflake alsof deze gegevens zich in het CDP bevinden. Het werkt ook omgekeerd, zodat een gegevensanalist in Snowflake query's kan schrijven die native Snowflake data combineren met data uit het Salesforce Customer Data Platform, zonder dat de gegevens eerst naar Snowflake hoeven te worden gekopieerd of verplaatst.

Nu kunnen Salesforce- en Snowflake-beheerders meer controle uitoefenen en risico's en machtigingen beter beheren bij het delen van gegevens. Deze integraties worden ondersteund door de samenwerkingsmogelijkheden van Snowflake waarmee gebruikers data, dataservices en applicaties kunnen ontdekken en delen in clouds en open dataplatformtechnologieën zoals Apache Iceberg.

Partners